2321020188 Μ. Αλεξάνδρου και Χατζηπαναγή, Σέρρες amea.serres@gmail.com

 

ΑΝΕΜΗ
Κέντρο ειδικής αγωγής Σέρρες

Το κέντρο στελεχώνεται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό και μουσικοθεραπευτή.

Στόχος του είναι η πρόληψη, η έγκαιρη αναγνώριση & διάγνωση των δυσκολιών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους από τους εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές, οι οποίοι απαρτίζουν τη διεπιστημονική ομάδα του κέντρου ΑΝΕΜΗ.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Λογοθεραπεια

Λογοθεραπεια

Στόχος της λογοθεραπείας είναι να βελτιώσει τις δεξιότητες επικοινωνίας, των διαταραχών του λόγου και τη γλωσσική κατανόηση και έκφραση.

Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία είναι η χρήση της σκόπιμης δραστηριότητας σε άτομα που η λειτουργικότητα τους έχει περιορισθεί, είτε από σωματικό τραυματισμό είτε από ψυχοκοινωνική δυσλειτουργία, αναπτυξιακές ή μαθησιακές δυσκολίες.

Συμβουλευτική γονεων

Συμβουλευτική γονεων

Η Συμβουλευτική Γονέων έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους γονείς στο γονεϊκό τους ρόλο αλλά και όλη την οικογένεια στην διαχείριση ζητημάτων τα οποία προκαλούν εντάσεις στην οικογενειακή συμβίωση.

Μουσικοκινητικη αγωγή

Μουσικοκινητικη αγωγή

Μέσα από τις μουσικές δραστηριότητες ενθαρρύνεται η λεκτική ανταπόκριση αλλά ενισχύεται και η βλεμματική επαφή, ο σωματικός συντονισμός, η λεπτή κινητικότητα και η συναισθηματική έκφραση.

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου μας

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου μας

Ειδική διαπαιδαγώγιση, Μουσικοθεραπεία, Ψυχολογική υποστήριξη, Συμβουλευτική γονέων, Μέθοδοι BOBATH - S.I., Ομάδες κοινωνικοποίησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαταραχές

Διαταραχές

Αναπτυξιακή καθυστέρηση λόγου, Άνοια, Αυτισμός, Βραχνάδα, Διάσπαση προσοχής, Διαταραχές άρθρωσης, Διαταραχές λόγου, Διαταραχές ροής του λόγου, Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ), Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Πλήρως εξοπλισμένος χώρος με οτι χρειάζεται για να περνάμε όμορφες στιγμές με τους φίλους μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στόχος μας είναι

Στόχος μας είναι

η πρόληψη, η έγκαιρη αναγνώριση & διάγνωση των δυσκολιών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους από τους εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές οι οποίοι απαρτίζουν τη διεπιστημονική ομάδα του κέντρου ΑΝΕΜΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ